top of page
Keresés

KETO//OS termékek

A ketogén diéta nagy népszerűségre tett szert, ugyanis könnyebben elérhető vele a fogyás, valamint az izomtömeg megtartása azáltal, hogy segít a testnek a ketózis állapotában maradni.

Ketózis során a test metabolikus rendszere az energiáját elsődlegesen zsírsavakból nyeri, melyeket a máj villámgyorsan ketonok néven ismert molekulákká alakít.


A ketonok emellett erőteljes jelzőmolekulaként is szolgálnak, fokozva az antioxidáns génkifejeződést, valamint csökkentve a szisztémás gyulladásokat.


Mi a ketonok előnye?


- Teljes zsír felhasználásra kapcsolják a szervezetünket.


- "Határtalan" energiával látnak el. ( A ketonok elégnek energiaként, ha nincs rájuk szükség kiürülnek a vizelettel / nem raktározza el őket a szervezet zsírként)


- Fokozzák a mentális fókuszáltságot.


A konkrét zsírfelhasználás

és zsírból kinyert energia

a ketózis alatt valósul meg legjobban.

Ehhez viszont több napon, héten keresztül speciális ketogén étrendet kell követni és azt hosszú távon fenntartani. A legkisebb bűnözés hetek kitartását veszélyezteti.


Amikor határtalan energiaszintet és maximális zsírégetést kínáló terméket ajánlanak, általában egy nagy koffeintartalmú termékről van szó.


A ketonok kiegészítők - melyeket gyakran exogén keton néven is emlegetnek - használata nagyon fontos szerepet játszhat az anyagcsere egészségének optimalizálásában.


Ezen kiegészítők kettős célt töltenek be: fokozzák az energiaszintet, ha már ketózisban vagyunk, illetve segítenek a testnek ketózisba kerülni.


Elfogyasztása után egy órával közel 5 nap fegyelmezett ketogén táplálkozásnak megfelelő hatást lehet elérni ezekkel a termékekkel, ami óriási áttörést jelent a kiegészítők piacán.A Prüvit megalkotta a KETO//OS termékeket!


A termék igazi vajsavból fermentált ketonokat tartalmaz, ami már önmagában is egy csoda.


Miért előnyös a KETO//OS használata?


A termék elfogyasztása után 30 perccel már a ketonok megjelennek a vérben, 1 óra múlva pedig már ketózisban vagy. Még akkoris, ha szénhidrát adaptált a táplálkozásod!Gondolj bele, ha: